MacOS High Sierra-kompatibel Mac-liste

Apple vil lancere MacOS High Sierra, versioneret som MacOS 10.13, senere på året. Med en række nye funktioner og forbedringer til Mac-operativsystemet på vej, spekulerer du sandsynligvis på, om din Mac eller måske andre Mac-modeller understøttes af det nyeste operativsystem.

Den gode nyhed er, at MacOS High Sierra er en bredt kompatibel systemsoftwareopdatering til Mac.

Faktisk, hvis en Mac kan køre MacOS Sierra, kan den samme Mac også køre MacOS High Sierra. Dette omfatter kun hardware, der er frigivet fra 2010 og fremover, og nogle få modeller fra året før. High Sierra-kompatible Mac-listen nedenfor er høflighed af Apple via WWDC High Sierra-afsløringspræsentationen.

Liste over MacOS High Sierra 10.13 kompatible Mac'er

Alle nye Mac-modeller er kompatible med MacOS 10.13. Den understøttede hardware liste nedenfor viser det minimale systemkrav Mac-modeller, der kan køre macOS 10.13:

  • MacBook Pro - 2010 eller nyere modeller
  • MacBook - Sen 2009 eller senere modeller
  • MacBook Air - 2010 eller nyere modeller
  • iMac - Sen 2009 eller senere modeller
  • Mac Mini - 2010 eller nyere modeller
  • Mac Pro - 2010 eller nyere modeller

Som altid, jo nyere Mac og jo kraftigere hardware, desto bedre bliver resultatet.

Hvordan ved jeg, om min Mac vil køre macOS High Sierra? Sådan fortæller du hvilken model din Mac er?

Den nemmeste måde at bestemme, hvilken model din Mac er, kan udføres via Apple-menuen , og vælg derefter "Om denne Mac", i oversigtsafsnittet vises hvilket modelår Mac'en er.

Du skal blot sammenligne det pågældende modelår med den kompatible Mac-liste, der kan køre MacOS High Sierra.

Dette er den samme liste, som også kan køre den sidste tidligere store Mac OS-systemsoftwareudgivelse. Systemkravene er de samme, og i betragtning af at High Sierra ser ud til at være en softwareopdatering, der tilføjer og forbedrer den tidligere systemsoftwares udgivelse, er det fornuftigt, at de ville være kompatible med den samme hardware.

MacOS High Sierra vil lancere i efteråret til offentligheden, mens macOS 10.13 beta kan downloades nu for kvalificerede brugere.

For iPhone- og iPad-brugere, der er interesseret i at komme til store softwareudgivelser, kan du se listen over iOS 11-kompatible enheder her.