Sådan oprettes forbindelse til Netgear-routere

Elementer, du har brug for

  • 2 Ethernet-kabler

  • DSL eller kabelmodem

Routere er enheder, der tilsluttes kabel- eller DSL-modemer og tillader enten en computer at have trådløs internetadgang eller at flere computere kan bruge den samme internetforbindelse. Netgear-routere kan være enten kablede eller trådløse, og de leveres med fire ethernet-porte, så fire computere kan forbindes til den samme router. Netgear-routere fungerer med både Mac- og pc-computere, og de kan forbindes til begge typer computere på samme måde.

Sæt Netgear-routeren i stikkontakten / stikkontakten, og tilslut DSL- eller kabelmodemet til routeren ved hjælp af et af Ethernet-kablerne. Sæt kablet i Ethernet-porten på routeren, der siger "Internetport".

Tilslut computeren til routeren ved hjælp af det andet Ethernet-kabel, indsæt den ene ende af kablet i computerens Ethernet-port og den anden ende i en af ​​de fire tilgængelige Ethernet-porte på routeren.

Åbn din webbrowser, og skriv "http://192.168.0.1" eller "http://192.168.1.1" i adresselinjen, og tryk på "Enter".

Indtast brugernavnet ““ admin ”og adgangskoden“ password ”i det login-vindue, der vises.

Klik på "Installationsguiden" og klik på "Ja". Det registrerer automatisk din internetforbindelsestype. Klik på "Næste".

Konfigurer routeren. Du kan bruge det brugernavn og den adgangskode, du har fået af din internetudbyder, eller vælge andre. Klik på "Anvend".

Vælg "Trådløse indstillinger" og derefter "Trådløst netværk", og navngiv dit netværk, hvis din Netgear-router er trådløs. Vælg det sikkerhedsniveau, du vil have dit netværk (WPA eller WPA2) under "Sikkerhedsindstillinger", og indtast en ny adgangskode til din router.

Tips

Hvis du har en trådløs Netgear-router, kan du oprette forbindelse til Internettet uden brug af Ethernet-kablet, når du har konfigureret routeren.