Sådan får du en pen, der skriver, der ikke skriver

Hvad gør du, hvis alle dine kuglepenne ikke skriver, men du er nødt til at godkende denne check med det samme eller skrive telefonnummeret ned, som nogen lige har tudret? Heldigvis er der nogle måder at få blækket til at strømme igen.

En afprøvet og sand metode er at skrive på et stykke skrotpapir. Imidlertid ødelægger det ofte skrotpapiret på grund af det tryk, du bærer på det, der vises som riller på papiret. Måske har du ikke noget skrot til rådighed, eller uanset hvor meget du skriver, kan du ikke få blæk til at flyde.

Hvis krybning ikke virker, eller hvis du ikke vil risikere kratning, så prøv at anvende centrifugalkraft. Du holder den modsatte ende af pennen og svinger skriveenden. Problemet er, at kuglepenne ikke er så lange, og at der ikke opbygges så meget kraft i slutningen. Du kan også banke pennen mod et skrivebord eller en anden tung, nærliggende genstand, som nogle gange fungerer.

Hvis alt andet fejler, er det tid til at blive klog. Varme gør væsker som blæk bedre, så læg skrivespidsen i en varmekilde. Hvis du er i din bil, skal du skrue blæseren op og varme den op til fuld sprængning og sætte pennen lidt fast i en udluftning i cirka et minut. Hvis du er hjemme, skal du lægge pennen under varmt vand. Du kan endda prøve at trække vejret i enden af ​​spidsen med din ånde et par gange eller lægge den under dine armhuler, uanset hvor fjollet det måske lyder!

Elementer, du har brug for

  • Fyldepen

  • Varmekilde