Sådan fjernes Netflix-profiler

Stort set på grund af bekvemme visningsmuligheder og de forskellige muligheder for at administrere din personlige konto er Netflix blevet en af ​​de mest populære online DVD-lejetjenester. Opret en profil på Netflix for at give dine børn eller andre familiemedlemmer personlige lejemuligheder. Dette giver dem mulighed for at bestille deres egne film, mens de giver dig kontrol over, hvilke ratings de kan se. Fjern eller skift klassificeringsniveauet, hvis dit barn er vokset, og du mener, at de er modne nok til at se film med højere rang. En hel profil kan ikke slettes fra din konto, men du kan gøre en konto umulig at få adgang til ved at indstille antallet af "DVD'er ad gangen" til nul eller ved at ændre adgangskoden.

Besøg www.netflix.com og log ind med din e-mail-adresse og adgangskode.

Vælg linket "Din konto og hjælp" øverst til højre på din kontos hovedside.

Vælg "Kontoprofiler" under "Indstillinger" på siden "Din konto og hjælp".

Skift "DVD's-at-a-time" til nul ved at vælge "Reassign DVD's." Skift tallet ud for profilen til nul. Klik på “OK” i pop op-vinduet til bekræftelse.

Vælg "Rediger" ud for navnet på profilen for at ændre adgangskoden eller klassificeringsniveauet. Skift adgangskoden ved at slette den gamle og skrive en ny. Skift klassificeringsniveauet ved at trække menuen "Modenhedsniveau" ned og vælge den nye vurdering.