Sådan oprettes forbindelse til et LAN-netværk

Et LAN er et lokalt netværk af computere, der alle er forbundet med hinanden. I modsætning til et WLAN, der bruger trådløs teknologi til at forbinde computere, bruger lokalnetværk en række Ethernet-kabler og en router. Hvis du vil forbinde din computer til et nærliggende LAN til netværks- eller internetformål, skal du bruge et Ethernet-kabel til at forbinde din maskine til routeren.

Trin 1

Kontroller, at der er et gratis input på bagsiden af ​​LAN-routeren. Et LAN understøtter kun et begrænset antal forbindelser, så hvis der ikke er noget frit input på bagsiden af ​​routeren, kan du ikke forbinde din computer til LAN. Hvis der er en gratis input tilgængelig, skal du fortsætte til trin 2.

Trin 2

Sæt Ethernet-kablet i din computer. Computere har typisk mindst en Ethernet-udgang. De er placeret på bagsiden af ​​computerens etui til desktops eller på en af ​​siderne til bærbare computere.

Indsæt Ethernet-kablet i den frie indgang på bagsiden af ​​din LAN-router. Når computeren er tilsluttet, oprettes der automatisk forbindelse til LAN.