Køb en Mac nu, og du kvalificerer dig til en gratis opgradering til Lion

Hvis du køber en Mac fra nu til løslatelsesdatoen for Lion i juli, kvalificerer du dig til en gratis opgradering til Mac OS X 10.7 direkte fra Apple. Dette er takket være Apples Up-To-Date-program, som giver brugerne 30 dage fra køb af deres nye Mac for at anmode om den gratis opdatering.

Den gratis opgradering udvides til Mac'er købt via Apple og deres forhandlere, hvilket betyder at du kan drage fordel af rabatter, der tilbydes via online-butikker som Amazon . Meddelelsen blev stort set tabt midt i andre WWDC spænding, men blev medtaget i Apples pressemeddelelse om Lion:

Mac OS X Lion Up-To-Date-opgraderingen er tilgængelig uden ekstra gebyr via Mac App Store til alle kunder, der købte et kvalificerende nyt Mac-system fra Apple eller en autoriseret Apple-forhandler den 6. juni 2011. Brugere skal anmode om deres opdatering inden for 30 dage efter køb af deres Mac-computer. Kunder, der køber en kvalificerende Mac mellem 6. juni 2011 og den dato, hvor Lion er tilgængelig i Mac App Store, har 30 dage fra Lion's officielle udgivelsesdato for at fremsætte en anmodning.

Teknisk udvides tilbuddet tilbage til 6. juni, den officielle meddelelse. Uden for programmet Up-to-Date koster Lion $ 29.99 via Mac App Store.

Apple udgav også en god video intro til Lion, der er værd at se.

Opdatering: For de undrende, vil du anmode om den gratis Lion opdatering direkte fra Apple. Med tidligere opdaterede kampagner har du indtastet serienummeret til en online formular for at bekræfte adgangen. Dette vil næsten helt sikkert fungere det samme, og du vil højst sandsynligt få en promo kode til at indløse via Mac App Store.