Sådan ændres skrifttypen i en Blogger-overskrift

Blogger-overskriften er den øverste række, der spænder over din profilside og indeholder navnet på din blog sammen med en beskrivelsestekst. Dette element viser automatisk en standardtypestørrelse og -farve, men du kan ændre dette, hvis du finder ud af, at designet ikke matcher dit ideelle sidelayout, eller hvis du senere vil tilføje tilpasninger. Ved hjælp af værktøjerne i din Blogger-konto kan du ændre skrifttypen i din Blogger-overskrift, som du foretrækker.

Trin 1

Log ind på din Blogger-konto og klik på linket "Layout".

Trin 2

Klik på linket "Skrifttyper og farver" øverst, vælg "Blogtitelfarve" og klik på din foretrukne skygge i farvevælgeren for at ændre farven på skrifttypen i din overskrift. Klik på knappen "Gem ændringer", når du er færdig.

Trin 3

Klik på linket "Rediger HTML", rul til afsnittet "#header h1" i koden, indtast "font-family:" hvor som helst mellem de åbne og lukende krøllede parenteser, og skriv navnet på din foretrukne headerfont (f.eks. "Genève"). Indtast desuden et eller to ekstra skrifttypenavne i tilfælde af at en seers webbrowser ikke viser den første skrifttype, der er angivet. Til at illustrere:

header h1

{font-family: geneva, arial, courier; }

Klik på knappen "Vis eksempel" for at se dine ændringer, og klik derefter på knappen "Gem skabelon" for at bevare dem.