Forøg skrifttype i terminal til Mac OS X hurtigt med tastetryk

Standardtekststørrelsen, der bruges af Terminal-app i OS X, kan være ret lille, hvis du bruger en stor opløsning. Mens du kan ændre skrifttyperne, så de passer bedre til dine præferencer, og at øge linieafstanden hjælper med at læse også, er en anden simpel løsning for at øge læsbarheden blot at øge tekststørrelsen, der vises på skærmen, mens du besøger kommandolinjen.


Den enkleste og hurtigste måde at øge (eller formindske) på, vises den tekststørrelse, der vises for Terminal-app, ved hjælp af tastetryk med kommando- og plus- eller minus-tasterne. Dette justerer størrelsen af ​​display fonten for den aktuelt aktive terminalsession, men den ændrer ikke standard skrifttypestørrelse til nye terminalvinduer eller -sessioner, hvilket gør dette til en hurtigere løsning, når du skal øge læsbarheden.

Forøg Terminal Text Size: Command + Plus

Bare tryk på Command og Plus (+) tasten for at øge skriftstørrelsen vist med en størrelse. Tryk tastetrykket et par gange for at øge tekststørrelsen især.

Reducer Terminal Tekststørrelse: Command + Minus

Da Command + Plus øger skriftstørrelsen, vil Command + Minus reducere den. Således, hvis du vil gå mindre uanset årsagen, eller du har lavet tekststørrelsen for stor med den forudgående tastetryk, skal du trykke på Command + Minus (-) for at reducere det.

Returner til standard skrifttype størrelse: Kommando + 0

Ikke begejstret med den nyligt ændrede skriftstørrelse? Du kan øjeblikkeligt vende tilbage til den aktive Terminalprofils standardtekststørrelse ved at trykke på Command + Zero.

Hvis disse kommandotastaturgenveje er kendt for dig, er det sandsynligt, fordi du måske har brugt dem før, for de samme skrifttypestørrelser ændres i browsere som Safari, Chrome, TextEdit og mange andre apps. Meget ligesom den øjeblikkelige indstillinger for indstillinger er dette ikke helt universelt, men så mange apps bruger kommandoen + og kommandotryk til at justere de synlige skrifttyper, som det næsten er universelt at udføre den funktion.

Som vi nævnte, er dette en sessionsbaseret tilgang til justering af terminal tekststørrelse, hvilket kan gøre læsningskommandolinjedetaljer væsentligt lettere at læse. Hvis du vil ændre den viste tekststørrelse permanent, skal du justere Skrifttypen selv, som også giver præcise kontroller til skrifttype, skrifttypefamilie og skrifttypevægt.

Hvis du gør dette for at få kommandolinjen til at se lidt mere attraktivt, husk, at der er masser af andre måder at forbedre udseendet på Terminal app og gøre det mere læseligt også.