Sådan optager du din stemme på en iMac

IMac-computermærket er oprettet og distribueret af Apple. Computeren leveres med flere softwareprogrammer, der allerede er installeret på den, inklusive "GarageBand", som giver dig mulighed for at optage din stemme alene eller blandet i musikalske spor og podcasts. Computeren leveres også med en indbygget mikrofon. Softwaren giver dig også mulighed for at redigere lydfiler. Processen med at indstille til at optage din stemme til et stemmememo eller lave en lydnote tager cirka fem minutter.

Åbn GarageBand 3 på din iMac. Bemærk, at nyere versioner af GarageBand kan have lidt forskellige skærmlayouter og menutitler end dem, der er beskrevet nedenfor.

Du kan finde GarageBand på din iMac ved at klikke på ikonet "Harddisk" på skrivebordet. Klik på linket "Applikationer" i venstre side af det vindue, der åbnes. Rul gennem listen over applikationer. Dobbeltklik på "GarageBand", når du finder det. Garageband åbner.

Klik på "Nyt musikprojekt" i den dialogboks, der åbnes. Navngiv filen i feltet "Gem som". Vælg et sted, hvor det skal gemmes i rullemenuen "Hvor". Klik på "Opret". Interfacevinduet "GarageBand" vises.

Tryk på den store plustegn-knap nederst til venstre i grænsefladen. Vælg "Real Instrument" i det vindue, der vises.

Klik på "GarageBand" i menulinjen over grænsefladen. Rul ned og tryk på "Indstillinger". Vælg knappen "Audio / MIDI". I rullemenuen "Audio Input" skal du vælge "Indbygget input".

Tryk på den store røde "Record" -knap i bunden af ​​grænsefladen. Optageren begynder. Tryk på den store røde knap igen for at stoppe den. Klik på "File" og rul ned og tryk på "Save".

For at lytte til optagelsen skal du åbne iTunes og trække det gemte filikon til din bibliotekliste. Fremhæv optagelsen, og klik på den store pileknap øverst til venstre i iTunes-grænsefladen. Optagelsen afspilles i iTunes.