Maskiner, der er nødvendige for at fremstille træpaller

Paller er kritiske for varernes store bevægelse. De bruges til at flytte dagligvarer, byggematerialer, kemikalier, bildele og alle former for detailvarer. De mest almindelige paller, der bruges over hele verden, er træpaller. Træpaller er billige og kan genbruges. De er stærke og kan repareres, hvis de er beskadiget ved kraftig brug. En række specialmaskiner bruges til at fremstille træpaller.

Tværsave

Maskiner, der er nødvendige for at fremstille træpaller

Tømmer til træpaller bestilles direkte fra møller, der skærer de grundlæggende trækomponenter i længden som bestilt. Træ, der fungerer som toppen og bunden af ​​paller, kaldes "dæktræ". Dæk træ påføres på de øverste og nederste enheder kaldet "strengere". Palleproducenter bruger manuelle eller automatiske afskæringssave til at skære dæktræet og strengere til bestemte længder til montering.

Neglepistoler

Specielle neglepistoler er udviklet af neglepistolproducenter til pallekonstruktion. Kanonerne holder lange sømspoler for at sikre det tykke dæktræ til strengerne. Palleproducenter med lav volumen kan bruge håndholdte enheder til at samle pallerne på enmandsstationer. Manuelt monterede paller er arbejdskrævende. Palleproducenter med større volumen bruger samlebåndsmetoder til at bygge paller. Paller bevæger sig gennem skærestationer og separate stationer til stabling af skrivebordstræ på strengere. Den ene side af pallen er sat op, og dæktræet spikret med en skabelon, før pallen vendes, og dæktræet er spikret på bagsiden.

Pallestablere og pallestik

Maskiner, der er nødvendige for at fremstille træpaller

Samlede paller er stablet uden for samlepunktet eller linjen. Specialiserede pallestablere henter en stak færdige paller og flytter dem til et opbevaringsområde eller læssestation klar til distribution til kunder. Pallestablere er i stand til at flytte paller fra punkt til punkt og løfte dem lodret for højere stakke. Pallestik bruges til at flytte en stak paller eller en fyldt palle på en kundes lager.

Gaffellifte

Gaffellifte bruges til at flytte paller hurtigt fra opbevaring til lastehavne. De kan også bruges til at indlæse flade senge eller lukkede lastbiler med færdige paller.

Automatiske pallemaskiner

Da pallefremstilling kan være meget arbejdskrævende, har producenterne udviklet fuldautomatiske pallebygningsmaskiner. Automatiske pallebygningsmaskiner er meget dyre, men de giver fordelene ved lavere arbejdsomkostninger og bedre kvalitetskontrol,