Softwareopdatering til 2018 MacBook Pro CPU Throttling Issue Udgivet

Apple har udgivet en softwareopdatering til MacOS High Sierra 10.13.6, der er specifikt rettet mod Mac-brugere, der ejer det seneste 2018-modelår MacBook Pro med Touch Bar.

Opdateringen er mærket som "MacOS High Sierra 10.13.6 Supplerende opdatering til MacBook Pro (2018)" og har tilsyneladende til formål at løse et problem, hvor de nye MacBook Pro Touch Bar-modeller undertiden dramatisk var dårlige på grund af termiske problemer med processoren, hvilket forårsagede CPU'en til at sprede sig selv betydeligt. Installation af fejlrettelsesopdateringen bør derfor løse ydeevnen.

Som altid med enhver softwareopdatering skal du sørge for at sikkerhedskopiere Mac'en, før du installerer programrettelsen.

Ejere af den berørte MacBook Pro (kun 2018-modellen) finder den supplerende opdatering tilgængelig til download nu fra fanen Mac App Store-opdateringer. Eventuelt kan berettigede brugere downloade opdateringen direkte fra Apple på nedenstående link.

    Apple Support: Download MacOS High Sierra 10.13.6 Supplerende opdatering til MacBook Pro (2018)

Hvis du har et nyt 2018 modelår MacBook Pro med Touch Bar (eller planlægger at købe en), vil du helt sikkert gerne installere denne supplerende softwareopdatering med det samme til den pågældende maskine.

Andre Mac'er påvirkes ikke af fejlen og behøver derfor ikke den samme softwareopdatering.

Udgivelses notater, der ledsager downloadingen, er korte og siger følgende: "MacOS High Sierra 10.13.6 Supplemental Update forbedrer stabiliteten og pålideligheden af ​​MacBook Pro med Touch Bar (2018) computere og anbefales til alle brugere."

Softwareopdateringen ser ud til at komme som svar på, hvad flere MacBook Pro 2018-brugere har opdaget, hvor, når computeren er placeret under tung arbejdsbyrde, der kræver en betydelig CPU-aktivitet, vil processorhastigheden reducere betydeligt tilsyneladende for at forhindre overophedning. I en YouTube-video, der fik en vis opmærksomhed, opdagede en YouTube-videoblogger, at de kun kunne få processoren til at udføre med høj hastighed, hvis computeren blev anbragt i en fryser.

Mens denne særlige opdatering er til MacOS High Sierra, vil det nok være, at hvad der er fixet, vil blive inkluderet i en kommende opdateret version af macOS Mojave beta også.