Ny Apple TV (4. generation) udgivet, tilgængelig nu

Apple har udgivet den nye 4th generation Apple TV, et helt nyt Apple TV, der indeholder mere kraftfuld hardware, en touch controller og Siri voice interaktion. Indhold kommer til enhederne fra App Store, iTunes Store og apps, der fungerer som alt fra spilbare spil til kanaler fra Netflix, HBO, ESPN, PBS, YouTube, Hulu og lignende.


Det nye Apple TV kører på en A8 CPU med 2 GB RAM, og har enten 32 GB eller 64 GB indbygget opbevaring, afhængigt af modelstørrelsen du køber.

  • 32GB - $ 149
  • 64GB - $ 199

Et HDMI-kabel sælges separat, men du kan købe en billig en på Amazon.

Bortset fra forskellen i lagringsspecifikationer er begge modeller de samme, og begge kan understøtte 1080p video ved 60 billeder pr. Sekund. Enhederne understøtter også tredjeparts trådløse controllere via Bluetooth, hvilket bør være en god bonus for spillere. Det nye Apple TV inkluderer også Siri til at interagere med tv'et, spørger og har indlejret gyroskoper til en række motion for at registrere som handlinger på tv'et i apps og spil.

Hvis du er en stor iTunes-film- og musikforbrugere, vil enheden sandsynligvis være lige op ad din smug, og den kan også fungere som en fantastisk set-top box erstatning for Netflix-narkomaner. Hvorvidt spillemulighederne vil være i stand til at konkurrere med noget som Xbox One og Playstation 4, er det stadig at se, men det målrettede spilmarked synes at være mere for den afslappede publikum.

Apple TV understøtter også AirDisplay-videospejling, som lader iPhone, iPad, iPod touch eller Mac overføre deres startskærm og overfører trådløst til det tv-apparat, som Apple TV er tilsluttet. Det er en pæn teknologi, men måske lidt mindre kritisk nu, at Apple TV har native app downloads og en indbygget app butik.

For dem, der endnu ikke ønsker at plukke ned $ 150- $ 199 for at købe et Apple TV helt endnu, men stadig vil se deres iPhone eller iPad på et tv, kan du forbinde de to enheder med HDMI og en adapter som beskrevet her . HDMI-opløsningen er naturligvis ikke trådløs, men den er simpel og bredt kompatibel med næsten ethvert tv, projektor og display derude.