Skift ethvert websted til en selvstændig Mac-app med væske

Fluid er en fantastisk Mac-app, der konverterer et bestemt websted til sin egen selvstændige applikation, så du kan gøre ting som om du kan bruge Gmail, Facebook, Wikipedia, Soundcloud og Pandora til deres egen dedikerede app.

Udover at være nyttigt til at oprette apps udelukkende til bestemte websites, er Fluid også fantastisk til dem af os, der let distraheres af andre ting på internettet, hvilket tvinger brugen af ​​kun det givne websted.

Slår websider i Apps på Mac OS

Væske er meget nem at bruge. Sådan fungerer appen, det er ret simpelt:

  • Først, tag Fluid fri fra udvikleren på deres hjemmeside
  • Open Fluid, så giv det en URL og et navn, og klik derefter på "Create" knappen for at opbygge appen, og det vil hurtigt oprette en app kun for den hjemmeside
  • Gentag for andre hjemmesider som ønsket, så kan du placere apps i mappen Dock, programmer eller andre steder

Webapps er selvstændige versioner af hjemmesiden, hvilket gør det dejligt, hvis du vil undgå distraktioner og til mange andre formål.

Standardprogramikonet kommer fra favicon eller Apple Touch Icon, hvis webstedet har en. Prøv det, det er ret pænt.

Fluid er gratis at downloade og bruge. For dem, der ønsker ekstra funktioner, er en betalt version tilgængelig for 4, 99 dollar, der giver mulighed for separat opbevaring af cookies, fastgør apps til statuslinjen, scripting support og evnen til at bruge OS X's Full Screen App-tilstand.