Windows Media Player Problem med langsom afspilning

Windows Media Player er et gratis program, der følger med Windows-operativsystemet. Dette program bruges til at afspille lyd- og videofiler. En af de mest almindelige klager over Windows Media Player er lejlighedsvis langsom afspilning. I de fleste tilfælde kan dette problem løses ved at rydde op og ændre computeren lidt.

Trin 1

Genstart computeren. Mange computerproblemer, herunder langsom afspilning, kan løses ved blot at genstarte computeren. Computere har ofte processer, der kører i baggrunden, der kan bremse CPU-behandlingshastigheden.

Trin 2

Ret beskadigede poster i registreringsdatabasen på dit system. Den nemmeste måde at rette en computerregistrering på er at bruge et computeroprydningsværktøj. Mange Windows-rengøringsværktøjer som Glary Utilities og Spotmau er tilgængelige til gratis download online. Disse værktøjer registrerer korrupte poster i registreringsdatabasen og retter dem for dig.

Trin 3

Slet midlertidige filer og afinstaller ubrugte programmer. Computere går ofte i stå med overskydende data. Oprydning af din harddisk får ikke kun Media Player til at køre hurtigere, det får hele computeren til at køre hurtigere. En diskdefragmentering foreslås efter sletning af flere filer og afinstallation af flere filer. Klik på knappen "Start" og gå til programlisten. Under "Tilbehør" finder du indstillingen "Diskdefragmentering". Defragmentering af din harddisk kan tage op til 3 timer på den gennemsnitlige computer. Afinstallation af spyware, adware og vira er også en god måde at fremskynde medieafspillerprogrammet.

Trin 4

Deaktiver systemeffekterne på computeren. Computersystemer har indbyggede effekter, der kan bremse behandlingen af ​​lyd- og videofiler. For at deaktivere disse effekter skal du gå til Kontrolpanel. Dette findes normalt i menuen Start på en computer. Find ikonet "Lyd". Klik derefter på fanen "Afspilning". Vælg "Højttalere og hovedtelefoner" og tryk på fanen "Forbedring". Klik på muligheden "Deaktiver systemeffekter."

Trin 5

Opdater dine lyd- og videodrivere. Du kan opdatere dine drivere ved at højreklikke på computerens ikon og vælge "Pproperties" eller "Device Manager". Find lydkortenheden, og højreklik på lydenhedens navn. Vælg "Opdater drivere" fra den viste liste. Computeren scanner efter drivere og installerer den opdaterede version, hvis der er en. Gentag den samme proces for videokortsenheden.

Kør Windows-opdatering for at kontrollere, om der er opdateringer til Media Player. Klik på "Windows Updater" i programlisten eller startmenuen for at søge efter opdateringer.