Sådan ser du hele episoder af aktuelt tv online

Tv-shows trækker os ind og giver underholdning med nye episoder ugentligt eller dagligt. Når du først er tilsluttet et show, er det svært at planlægge den aften, dit yndlingsprogram er på tv. Du har ikke brug for en DVR for at kunne se dine yndlingsprogrammer på et andet tidspunkt; de fleste shows har nu de nyeste episoder tilgængelige online - gratis! Udnyt Internettet, lav planer om dit show om aftenen og hold dig opdateret om dit program.

Tjek stationens hjemmeside. Mange netværk, såsom ABC, NBC, FOX, CBS og CW, leverer nylige episoder af shows på deres hjemmeside. Kig efter et link "Fuld episoder" eller "Videoer" på netværkets hovedwebsted. Klik på linket, og vælg derefter det show, du vil se. En liste over episoder, der er tilgængelige for det show, vises sammen med en beskrivelse af hver episode. Klik på den episode, du vil se, så afspilles den i dit browservindue. Ofte afspilles en annonce, før din episode begynder.

Besøg annonce-understøttede tjenester såsom Hulu.com. Hulu har aftaler med mange netværk for at sende nyere episoder. Hele sæsoner og serier af nogle shows findes også her. Klik på "Gennemse" øverst til venstre på siden for at se, hvad Hulu har til rådighed, eller søg efter et show ved hjælp af søgefeltet øverst til højre på siden. Klik på et shows navn, så bliver du ført til en oversigt med en beskrivelse af showet og en liste over, hvilke episoder der er tilgængelige at se. Klik på en episode, så afspilles den i dit browservindue.

Besøg Sidereel.com. Denne webside sporer, hvilke shows der er tilgængelige for at se på andre websteder, såsom Hulu, NBC, ABC, FOX, CBS, og giver dig mulighed for at søge efter dem på et praktisk sted. Klik på "Fortegnelser" øverst på siden, eller søg efter et show ved hjælp af søgefeltet øverst til højre på siden. Klik på navnet på det show, du vil se, og du får vist en side, der fortæller dig, om episoden kan købes på iTunes, og knappen "Søg i links" for at finde, hvor du kan se showet online. Mens Sidereel ikke er vært for videoer på deres hjemmeside, er de et praktisk sted at finde specifikke shows uden at søge på flere websteder.

Tips

Hulu tilbyder mange shows gratis, men et betalt medlemskab giver dig adgang til endnu flere tilbud.