Instruktioner til Monopoly Junior: Disney Edition

Det er ugentlig familie-spilaften, og du er ikke sikker på, hvad du skal spille, især med yngre børn. Monopoly Junior, selvom det er velegnet til børn, er også et spil, som voksne kan spille. Spillet tilskynder matematiske færdigheder ved at tælle penge og strategi ved at vælge hvilke ejendomme, der skal købes. Monopoly Junior Disney-udgave er en version af det originale Monopoly Junior-spil med et Disney Channel-tema. Dine børn vil genkende nogle af Disney Channel-stjernerne som Hannah Montana, når de spiller spillet.

Opsætning

Vælg en bonde som Hannah Montana, Cory eller Kim Possible og læg den på "Go" stedet.

Bland chancekortene, og placer dem på deres udpegede sted med forsiden nedad på tavlen.

Vælg rød, blå, gul eller grøn og tag 10 plast-tv i den farve. Hvis der kun er to spillere, skal du tage 12 plast-tv hver.

Giv hver spiller $ 31 på denne måde: fem $ 1, fire $ 2, tre $ 3, en $ 4 og en $ 5.

Rul matricen for at se, hvem der går først. Den højeste rulle starter spillet.

Spil

Rul matricen på din tur, og flyt den angivne mængde mellemrum.

Følg instruktionerne i det rum, hvor din bonde landede. Hvis det fortæller dig at afhente et "Chance" -kort, skal du hente et og følge instruktionerne på kortet.

Få et "Free Television" Chance Card, og placer et tv i din farve på rummet med den tilsvarende farve, der er på "Free Television" -kortet. Hvis hvert rum har forskellige farvede fjernsyn, skal du fjerne et og placere dit i stedet. Hvis begge er taget af det samme farvede fjernsyn, kan du ikke gøre noget.

Land på en tom ejendom som The Cheetah Girls 2, og du kan købe ejendommen. Dette beløb vil være på det rum, du er landet på. Giv pengene til banken. Hvis du ikke har pengene til ejendommen, skal du ikke betale noget og vente til din næste tur. Anbring et af dine farvede fjernsyn på ejendommen.

Land på et stykke ejendom, der er taget af et andet farvet tv, og betal spilleren det beløb, der er på pladsen.

Land på "Se Dr. Drakken" eller "Fru Darbus sender dig til tilbageholdelse" og betal $ 2 til banken.

Land på "Gå til frokost" og placer din bonde på "Frokost" -området. Betal banken $ 3.

Pass eller land på "Go" og modtag $ 2.

Hvis du løber tør for penge, mister du og signalerer afslutningen på spillet. De resterende spillere tæller resten af ​​deres penge op. Den, der har mest, vinder spillet.