Fix MacBook Pro 2010 Crashes, Kernel Panics & Black Screens i OS X 10.7 Lion

En hel del MacBook Pro 2010 (og nogle 2011) brugere rapporterer stabilitetsproblemer med deres NVIDIA 330M-udstyrede Mac og Mac OS X 10.7 Lion, med problemer, herunder kernepanik, tilfældige systemkrascher, blanke eller sorte skærme, manglende evne til at vågne fra søvn, eksterne skærme virker ikke og forskellige andre hovedpine.

Mac'erne, der er mest berørt af dette, synes at være MacBook Pro 15 "og 17" med Core i5 og Core i7 CPU'er og den omskiftelige Intel HD 3000 og NVIDIA 330M GPU, med de fleste problemer udløst, når NVIDIA GPU'en er aktiveret. Et forsøg på løsning har været at bruge gfxCardStatus til at tvinge Mac OS X til altid at bruge Intel 3000 GPU, men det betragtes ikke som en konsekvent pålidelig løsning.

Problemerne har været irriterende nok for nogle brugere til at nedgradere tilbage til 10, 6 Snow Leopard, indtil en officiel rettelse kommer fra Apple, men før du gør det, skal du prøve denne løsning sendt af en af ​​vores læsere.

Mulig løsning til MacBook Pro 2010 Crashes & Blank skærmbilleder i OS X Lion: Sletning af en præferencefil

Bemærk: Du skal have brugerens hjem Bibliotek mappe vist, eller du kan få adgang til den en gang med den genvej, der bruges nedenfor:

  • Fra skrivebordet Mac OS X skal du trykke på Kommando + Skift + G og indtaste følgende sti:
  • ~/Library/Preferences/ByHost/

  • Slet alle filer, der indeholder "windowserver" i navnet (du vil måske gerne sikkerhedskopiere disse bare i tilfælde)
  • Genstart MacBook Pro

Greg kom på tværs af dette på en ændret ArsTechnica artikel, og det har tilsyneladende arbejdet for mange brugere. Bemærk, at ArsTechnica siger, at hvis du ofte bruger en ekstern skærm, skal du sandsynligvis gentage proceduren løbende. Tilsyneladende kommer denne teknik fra Apple Care support teknikere, og med positiv feedback fra brugerne ser det ud til, at det er en god midlertidig løsning, indtil en officiel opdatering kommer fra Apple eller NVIDIA.

Selvfølgelig er ikke alle MacBook Pro 2010-brugere påvirket af dette problem, hvilket gør det mere forvirrende, men lad os vide, om denne løsning virker for dig.