Sådan opgraderes Nissan Frontier-højttalere

Opgradering af højttalerne i dit køretøj betyder udskiftning af de eksisterende højttalere --- helt sikkert tilfældet med Nissan Frontier pickup truck. Frontier er udstyret med fabriksinstallerede højttalere i hoveddørene og instrumentbrættet. Du kan få adgang til disse højttalere ved at fjerne gitre eller dørpaneler, tage de gamle højttalere ud og montere nye på deres sted. Du kan gøre dette job med håndværktøj; hvis du budgetterer en eftermiddag, skal du ikke have problemer med at fuldføre jobbet.

Dash-højttalere

Trin 1

Lirk gitteret, der dækker højttaleren, ud på passagersiden af ​​instrumentbrættet ved at indsætte spidsen af ​​et panelværktøj under kanten og løfte opad.

Trin 2

Fjern de fire skruer, der fastgør højttaleren med en stjerneskruetrækker.

Trin 3

Træk højttaleren ud, og træk ledningerne, der er tilsluttet højttaleren, bagud.

Trin 4

Sæt ledningerne i den nye højttaler, placer højttaleren på monteringsstedet, og skru den på plads.

Udskift højttaleren på førersiden med den samme procedure. Test højttalerne, og udskift gitrene.

Højttalere til fordøren

Trin 1

Løft armlænet op ved at skubbe kanten af ​​panelværktøjet under den forreste del af armlænet, og før det opad, indtil det springer løs. Fjern de to skruer, der er eksponeret ved fjernelse af armlænet med din stjerneskruetrækker.

Trin 2

Løsn trimmen direkte bag døråbningshåndtaget med et panelværktøj. Løsn trimkoppen bag på håndtaget. Fjern stjerneskruen, der er placeret bag placeringen af ​​trimkoppen.

Trin 3

Lirk rundt i bunden og kanterne af dørpanelet for at frigøre dørklemmerne, der fastgør panelet. Løft og fjern dørpanelet.

Trin 4

Skru de fire stjerneskruer ud, der holder højttaleren på plads. Træk højttaleren ud af døren, og træk ledningerne, der er tilsluttet bag på højttaleren, ud. Sæt den nye højttaler i, og skru den ind i åbningen.

Sæt højttaleren i den anden dør. Test højttalerne, og udskift dørpanelerne.