Fire vigtige lektioner til Apples succes, ifølge Apple VP Greg Joswiak

Greg Joswiak er Vice President for Marketing hos Apple, der fokuserer på at fremme iOS lineup. Efter at have arbejdet hos Apple i 20 år, har han fået fire lektioner, der kan hjælpe med at forklare Apples utrolige succes. Deltaget på en nylig tale i Cambridge, er de citeret nedenfor fra Wall Street Journal:

Fokus - "Det betyder at sige nej, ikke sige ja. Vi gør meget få ting på Apple. Vi har 100 mia. Dollars i omsætning med meget få produkter. Der er kun så mange klasse A spillere. Hvis du spred dig ud over for mange ting, vil ingen af ​​dem være store. "

Enkelhed - "Gør komplekse ting enkle. Mange mennesker mener, at det betyder at tage noget simpelt og lade det være kernen. Men det er det ikke. Når du begynder at bygge noget, bliver det hurtigt meget komplekst. Men det er, når mange mennesker stopper. Hvis du virkelig kender dit produkt og problemerne, så kan du tage noget, der er komplekst og så gøre det nemt. "

Mod - Mod har mange beslutninger i erhvervslivet. Ikke hænge på ideer fra fortiden, selvom de har haft succes for dig. Du opbygger ikke et produkt, bare fordi alle andre har en. ”

Bedste - "Hvis du ikke kan komme ind på markedet og prøve at være den bedste i det, skal du ikke indtaste det. Du har brug for den differentiering. Hos Apple, hvis vi ikke kan være de bedste, så er vi ikke interesserede i det.

Lyder som Steve Jobs 'ånd og indflydelse til mig.