Lion Theme Games til børn

Mange børn finder løve spændende. De foretrækker måske kongen af ​​jungleløverne eller de feje løver. Uanset hvad kan du skabe løve-tema-spil for at holde disse uklare dyreelskere underholdt. Spil kan skabe bånd mellem børn og holde dem fysisk aktive. Planlæg et par løvetema-spil til en fødselsdagsfest, til brug i et klasseværelse eller med en gruppe børn, der bare søger lidt sjov.

Fang løvens hale

For et twist på det typiske ænder, ænder, gåsespil, prøv et spil at fange løveens hale. Lav en hjemmelavet løvehale ved hjælp af gul filt og binde en knude i bunden af ​​halen. Giv halen til en spiller, og få ham til at stoppe den ind i bagbuksen ved hans linning. Lad alle de andre spillere sidde i en cirkel. Løven skal gå rundt og trykke på de andre spilleres hoveder og sige "løve" hver gang. Hvis han siger "Hyæne", skal spilleren jage løven rundt om cirklen og forsøge at få halen, før han kan sidde i hyænen. Hvis de hyæner griber halen, er spilleren løven igen. Hvis løven når det til hyænen, giver han spilleren løvehale, og hans er den nye løve.

Dril løven

Læg et reb på jorden for at fremstille en 10 fods ved 10 fods kasse. Vælg en spiller, der skal være løven, og få ham til at stå i boksen. Alle de andre spillere vil forsøge at løbe gennem løvens "bur", mens de driller. Enhver spiller fanget af løven er den nye løve. For et twist, når løven fanger en spiller, bliver han en løve og skal også tagge folk. Den sidste spiller fanget af løven er løven til det næste spil.

Fodringstid

Vælg to spillere, der skal være løver. Lad alle andre børn, som er antiloper, sprede sig rundt i legeområdet. Når du siger "Fodringstid", skal antiloperne løbe fra løverne. Hvis en løve mærker en antilope, skal hun stoppe og stå med benene fra hinanden. En anden gratis antilope kan frigøre hende ved at kravle gennem hendes ben. De sidste to spillere, der er fanget af løverne, er løverne til det næste spil.

Løvejagt

Skjul flere legetøjsplastik eller plys løver rundt omkring festområdet. Giv hver spiller en lille papirsæk. Fortæl spillerne, at de tager på løvejagt for at se, hvor mange løver de kan finde. De kan samle løverne i deres papirsække. Den spiller, der finder flest løver, vinder spillet og en stor plys løve.