Sådan fjernes dit navn fra de gule sider

Elementer, du har brug for

  • telefon

  • Telefonbog

  • Internet

Telemarketers ringer alle timer på dagen, hvilket får vores telefoner til at ringe af og forstyrrer vores fred og ro samt vores privatliv. Fjernelse af dit telefonnummer fra de gule sider og ansøgning til National Do Not Call-registreringsdatabasen stopper disse irriterende telefonopkald. For at forhindre folk, som du ikke gav dit nummer til, at ringe til dig, skal du fjerne dit navn fra telefonbogen ved at få et ikke-listet nummer.

Føj dit navn til registreringsdatabasen National Do Not Call. National Do Not Call-registreringsdatabasen er et regeringsprogram, der forhindrer telemarkedsførere i at ringe til dit telefonnummer inden for 31 dage efter tilmelding. Hvis en telefonmarkedsfører ringer efter det, kan du indgive en formel klage til regeringen. For at ansøge skal du gå til webstedet Ring ikke op og trykke på "Registrer". Udfyld op til tre telefonnumre og din e-mail-adresse, og tryk på "Send".

Få et unoteret nummer. Unoterede numre er ikke tilgængelige i telefonbogen eller i telefonbøger online. Slå nummeret op til din telefonudbyder på dine tidligere regninger eller i telefonbogen, og ring til dem.

Tal med en person, ikke en computer, om at få et unoteret nummer. Hvis du gerne vil have, at dit nummer ikke er offentliggjort i telefonbogen, men stadig er tilgængeligt via biblioteksassistance, skal du bede om en liste over biblioteksassistenter. Nogle telefonselskaber stiller automatisk unoterede numre til rådighed via biblioteksassistance. Hvis dette er tilfældet med din virksomhed, skal du bede om et ikke-offentliggjort nummer.

Bed telefonselskabet om at udelade din adresse fra telefonbogen og fra telefonbogsassistance. Dette fjerner hele listen fra telefonbogen.

Overvej at ændre numre. Desværre har folk tendens til at opbevare gamle telefonbøger længe efter at nye er blevet distribueret. Dette betyder, at selvom dit navn er væk fra den aktuelle telefonbog, kan folk stadig ringe til dig. Hvis du ændrer dit nummer og derefter følger ovenstående trin, forhindrer folk i at kontakte dig.