Installer og kør Windows 8 i en virtuel maskine ved hjælp af VMWare i Mac OS X

Der er ingen tvivl om, at tech verden er bange for Windows 8, Microsofts kommende iOS og Mac OS X konkurrent. Hvis din nysgerrighed er toppet af al talk, kan du nemt installere Windows 8 og få det til at køre oven på Mac OS X takket være virtualisering. Den bedste del om denne særlige løsning? Det er helt gratis, så læs videre.

Her er hvad du skal komme i gang:

  • Download Windows 8 Developer Preview - gratis download (64-bit version anbefales)
  • Download VMWare Fusion 4 - gratis 30 dages prøve eller $ 49 for at købe

Bemærk: Vil du ikke bruge VMWare? Sådan installeres Windows 8 i VirtualBox, som vil køre i Windows, Linux og Mac OS X.

Windows 8 iso er omkring 4 GB GB, men overfører meget hurtigt fra Microsofts servere, og at få VMWare Fusion-prøve er bare et spørgsmål om at bekræfte din email-adresse.

Hvis du antager, at du nu har downloadet ISO 8-filen for Windows 8-udvikler og derefter installeret VMWare 4, vil du sandsynligvis gerne afslutte de fleste af dine andre apps, så du kan frigøre så meget RAM og CPU som muligt.

Sådan installeres Windows 8 i VMWare

Dette er blevet bekræftet at arbejde i både Mac OS X 10.6 Snow Leopard og Mac OS X 10.7 Lion.

  • Flyt Windows 8 ISO-filen til dit Mac OS X-skrivebord
  • Start VMWare og klik på "Ny"
  • Træk og slip Windows 8 ISO i "New Virtual Machine Assistant"
  • Sørg for at "Brug operativsystemets installationsdisk eller billede:" er valgt, og Win8DP ISO er valgt, og klik derefter på "Fortsæt"

  • Vælg "Windows 7" som operativsystem og give Windows 8 VM mindst 2 GB RAM for bedste ydeevne (64 bit version)
  • Start VM ved at trykke på den gigantiske afspilningsknap (>)
  • Fortsæt med at installere Windows 8 Developer Preview ved at følge de få instruktioner på skærmen

Installationen er overraskende hurtig, du kommer op og køre i cirka 20 minutter fra start til slut. Når installationen er færdig, vil du blive mødt af en kort tilpasnings- og installationsskærm og derefter hurtigt lanceret til Metro. Du har også adgang til det grimme bånd Windows Explorer UI:

Fra min korte brug virker det som om Windows 8 ville være bedst med en berøringsskærm, og jeg var ikke så begejstret for at bruge en mus i Metro-grænsefladen, men det er værd at tjekke dig selv, hvis du er nysgerrig efter dette eller bare som at holde sig oven på de nyeste teknologiske trends. God fornøjelse!

BTW, VMWare Fusion 4 koster $ 49, men hvis du ikke har nogen interesse i at købe det, fungerer testen på 30 dage fint for at tjekke og spille med Windows 8 for at se, hvad hype handler om.