Beta 1 af iOS 10.3, MacOS 10.12.4 Udgivet

Apple har udgivet de første beta-versioner af iOS 10.3 og MacOS 10.12.4 til kvalificerede brugere, der deltager i beta-testprogrammerne. De nye beta-bygger ankommer en dag efter, at de endelige versioner af iOS 10.2.1 og MacOS 10.12.3 blev udgivet til offentligheden.

Brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammerne, kan finde den nyeste betaversion, der er tilgængelig til download via softwareopdateringsmekanismerne. IOS er det via appen Indstillinger> Softwareopdatering. I Mac OS er det gennem menuen  Apple> App Store> Opdateringer.

Der er flere små nye funktioner, der testes i de nyeste beta-builds, herunder en natskifttilstand til Mac OS 10.12.4, som justerer farvetætningen på en skærm til brug i natperioden, ligesom Night Shift på iOS eller Flux for Mac. Derudover siges iOS 10.3 at indeholde en "Find My AirPods" -funktion for at hjælpe med at finde et fejlplaceret par af de trådløse ørepropper.

Beta-softwareversioner er et igangværende arbejde, og funktioner, som testes, kan ikke medtages i en endelig udgivelse af sådan software.

Separat har Apple også udgivet en ny beta-version af tvOS 10.2 beta 1.