Triple boot Mac, Windows og Linux, med REFIt uden at bruge Boot Camp

Hvis du leder efter en løsning til Triple Mac OS X med Linux og Windows uden at bruge Boot Camp, kan du gøre dette ved hjælp af en tredjeparts boot menu kaldet REFIt (få det? Re-EFI-it? REFIt? Alrighty så ). rEFIt fungerer meget godt, og ved opstart finder du en god menu som ovenstående skærmbillede på hvert systemstart, hvor du kan vælge det valgte operativsystem til at starte op.


Hvis du allerede er bekendt med multi-OS opsætninger, partitionering og lignende, har du sandsynligvis ikke brug for et gennemløb, da opsætningen er ret ligetil for dem, der har erfaring i dual / triple boot-miljøer.

Hvis du er ny på emnet selv og gerne vil have mere hjælp til at oprette et triple boot-OS-miljø, har LifeHacker en opskrivning, selvom det er en slags, der bare angiver de indlysende: installere rEFIt, partitionsdrev, installer OS og af Selvfølgelig er rEFIt-dokumentationen en anden stor ressource.

Tjek det ind og lad os vide, om du kan lide denne fremgangsmåde, hvis du foretrækker en anden boot loader eller Boot Camp, eller hvad som helst du bruger til en sådan løsning. Triple booters, hvad bruger du?