iOS 10 Beta 2, MacOS Sierra Beta 2, og 2. Beta af tvOS 10 & WatchOS 3 tilgængelig nu

Apple har udgivet den anden beta version af iOS 10, den nye bygning ankommer som 14A5297c og er tilgængelig for kompatibel iPhone, iPad og iPod touch hardware. På samme måde vil Mac-brugere finde MacOS Sierra beta 2 tilgængelig som en opdatering, hvis de kører den nuværende udviklerudgivelse, og endelig er tvOS 10 beta 2 og watchOS 3 beta 2 også tilgængelige for Apple TV og Apple Watch-enheder.

Brugere, der deltager i beta-testprogrammerne, kan finde iOS 10 beta 2 til download nu fra opdateringsmekanismen Over-the-Air under Indstillinger> Softwareopdatering. På samme måde kan watchOS 3 beta 2 og tvOS 10 beta 2 downloades via de respektive OS softwareopdateringsmekanismer.

Mac-brugere, der har installeret MacOS Sierra 10.12 beta, kan også finde den anden beta-build, der kan hentes nu fra sektionen Mac App Store-opdateringer.

Betaversionerne af næste generations systemsoftware fra Apple er i øjeblikket begrænset til udviklere, hvor en offentlig beta-udgivelse er tilgængelig senere i måneden. På trods af denne begrænsning kan enhver installere iOS 10 beta lige nu ganske let på en kompatibel enhed, men det anbefales ikke på grund af den tidlige beta-karakter af systemsoftwaren. Brugere, der vælger at ignorere den pågældende enhed, kan nedgradere iOS 10 beta, mens nedgradering af tvOS er mere besværligt, og nedgraderings watchOS 3 er meget mere kompliceret og kræver faktisk at sende enheden til Apple. At køre beta-versionen af ​​macOS Sierra kræver generelt en komplet geninstallation af systemsoftware eller genoprettelse fra en tidligere OS-backup.

Beta-versionerne omfatter mange fejlrettelser og forbedringer af funktioner, men fortsætter med at tilbyde en ægte beta-testoplevelse, der er mindre stabil end et sidste operativsystem, der bygger.

De endelige versioner af iOS 10, watchOS 3, tvOS 10 og macOS Sierra 10.12 vil blive udgivet til offentligheden i efteråret.