iOS 9.3.2 Beta 3 udgivet til testning

Apple har udgivet iOS 9.3.2 beta 3 til brugere, der deltager i beta testprogrammet. Den nye bygning ankommer version 13F65 og formentlig fokuserer på fejlrettelser og forbedringer af det mobile operativsystem.

Der er ingen indlysende nye funktioner, der er medtaget i den mindre punktudgivelse hidtil, hvilket er temmelig typisk for en fejlrettelsesbygning. Der er dog nogle få forbedringer, med de nyeste betaversioner, der understøtter aktivering af Night Shift og Low Power Mode samtidigt, hvilket er et godt strejf.

Brugere, der kører en eksisterende iOS 9.3.2 beta-build, kan finde iOS 9.3.2 beta 3 tilgængelig nu via softwareopdateringsmekanismen på deres iPhone, iPad eller iPod touch. For øjeblikket er den tredje betaversion tilgængelig for udviklere, men den offentlige beta-version er snart at følge.

På trods af at der normalt udgives beta udgivelser til alle igangværende operativsystem indsats, er der i øjeblikket ingen nye betas til OS X 10.11.5, WatchOS 2.2.1 eller tvOS 9.2.1.

Apple går normalt igennem en række beta-bygninger, inden der offentliggøres en offentlig version, selvom der ikke er kendt offentlig tidslinje til udgivelsen af ​​iOS 9.3.2 til offentligheden, er det en rimelig antagelse, at den endelige version vil blive frigivet i flere uger.