Overvåg netværksforbindelser i Mac OS X gratis med Private Eye

Private Eye er en gratis real-time netværksovervågningsapp til Mac OS X, der er ekstremt nem at bruge. Når appen startes, begynder du at se alle åbne netværksforbindelser via applikation og proces, og du kan derefter filtrere forbindelser via app, overvåge alle åbne forbindelser eller kun se indgående eller udgående overførsel.

Forbindelser rapporteres ved applikation, tidspunktet for forbindelsen og muligvis den mest nyttige, den IP-adresse, der forbindes med appen, hvilket gør det nemt at se socket og routing data, så du ved, præcis, hvilken app der kommunikerer med hvad server eller IP-adresse til både lokale og bredere internetnetværk. Hvis du har nogen interesse i netværk, privatliv, sikkerhed eller du bare vil holde øje med, hvilke apps der opretter forbindelse til internettet, og hvor du skal downloade denne app, men det er også et fantastisk nyttigt værktøj til fejlfinding af netværksproblemer og finde ud af, hvad der bruger netværket.

  • Download Private Eye nu (direkte link) eller besøg udviklerne hjem

Download og installer Private Eye ved at sætte det i din / Programmer / mappe og derefter åbne PrivateEye for at komme i gang. Listen over åbne netværksforbindelser er let at læse, du vil se et tidsstempel for forbindelsen, programnavnet og hvor forbindelsen skal henføres til IP (eller kommer fra, som bestemt af pilen, der peger til venstre for ind, eller ret til ud).

Ved hjælp af menuen til venstre kan du hurtigt afbryde forbindelserne for at se dem alle. Indstil kun indgående overførsler, udgående forbindelser eller visningsforbindelser kun ved hjælp af et bestemt program. Apps er nemme at identificere i denne liste, ligesom daemoner kører i baggrunden (som PubSubAgent), og kommandolinjeprocesser, der tilhører brugeren, er også synlige (ssh, for eksempel).

Dette er et simpelt, men kraftfuldt værktøj uden kompleksiteten eller læringskurverne i forbindelse med kompilering og brug af kommandolinjeværktøjerne lsof, watch, open_ports eller wireshark og anbefales derfor stærkt til alle, der er interesserede i at se denne type information, uanset om det er uden for generel nysgerrighed, eller for at hjælpe med fejlfinding og diagnosticering af bestemte netværksaktiviteter.