Sådan oprettes en kalender i Outlook

Microsoft Outlook er en omfattende desktop-e-mail-klient, der indeholder yderligere funktioner, såsom kontakter, opgaver, noter og en kalender. I Kalender kan du tilføje aftaler, begivenheder og møder, du vil holde styr på, og dele kalendere med andre mennesker. Outlook indeholder en standardkalender, men du kan også oprette yderligere kalendere for at holde styr på separate emner, såsom sportsplaner, ferietid eller personlige aftaler.

Trin 1

Åbn Microsoft Outlook.

Trin 2

Start kalenderen fra navigationsruden, som er kolonnen i venstre side af Outlook-vinduet. Det giver dig mulighed for at springe mellem forskellige visninger i Outlook, såsom Mail, Kalender og Kontakter, samt få adgang til forskellige kalendere og mapper. Hvis du ikke kan se navigationsruden, skal du klikke på menuen "Vis" og vælge "Navigationsrude".

Trin 3

Klik på ikonet "Kalender" i "Navigationsrude".

Trin 4

Klik på menuen "File". Vælg "Ny, kalender."

Trin 5

Indtast et navn til den nye kalender.

Trin 6

Vælg "Kalender" fra listen "Vælg hvor mappen skal placeres". Klik på "OK". Den nye kalender vises under din liste over "Mine kalendere" i navigationsruden.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for den nye kalender i navigationsruden. Dette vil bringe den nye kalender til syne, og du kan begynde at tilføje emner til den.