Jeg har glemt min Xbox LIVE e-mail og adgangskode

At glemme din adgangskode er allerede nok problemer, men at glemme din e-mail kan gøre det umuligt at gendanne en online-konto. Hvis du ikke kan huske hverken e-mailen eller adgangskoden til din Xbox Live-konto, kan du hente disse oplysninger via din Xbox-konsol eller Xbox-webstedet.

Gendannelse af din e-mail-adresse

Der er to måder at gendanne din Microsoft-e-mail-adresse: enten via din Xbox-konsol eller ved at kontakte Microsoft. Der er ingen måde at gendanne en e-mail-adresse på hjemmesiden alene. På Xbox 360-konsollen finder du din e-mail-adresse i "Kontosikkerhed" i dine kontoindstillinger. Hvis din profil er en del af en familie, kan du logge på en anden voksenprofil på Xbox One. I Indstillinger skal du rulle til din profil under kolonnen Familie og vælge at fjerne profilen fra familien. Gå tilbage til menuen Indstillinger, og vælg din profil igen efterfulgt af "Føj til denne Xbox." Dette viser din e-mail-adresse, og du kan logge ind med din adgangskode på dette tidspunkt.

Gendannelse af din adgangskode

I modsætning til en e-mail-adresse kan du gendanne din Xbox Live-adgangskode direkte på hjemmesiden. Naviger til siden "Gå tilbage til din konto" (se Ressourcer), og vælg "Jeg har glemt min adgangskode." Indtast din e-mail-adresse, og udfyld CAPTCHA. Herfra kan du enten sende et bekræftelseslink til din e-mail eller en kode til din telefon. Når du klikker på linket eller indtaster koden på den følgende side, kan du indtaste en ny adgangskode til din Xbox Live-konto. Alternativt kan du vælge "Jeg har glemt min adgangskode", når du prøver at logge på din Xbox One-konsol.