Deaktiver midlertidigt Hey Siri på iPhone med et simpelt trick

Hey Siri-funktionen er utænkeligt nyttigt, så du kan engagere dig med iPhone fra næsten hvor som helst af stemmekommandoer, men nogle gange vil du helt sikkert ikke have Hey Siri til at aktivere (endsige begynde at snakke ud af det blå eller besvare spørgsmål på en hvid House pressekonference).

En simpel løsning er tilgængelig med de nyeste versioner af iOS, som giver dig mulighed for straks og øjeblikkeligt at deaktivere Hey Siri, men kun midlertidigt uden at deaktivere funktionen helt på iPhone.

Tricket? Flip iPhone ned på det ansigt, skærm ned, for midlertidigt at deaktivere "Hey Siri"

Så længe iPhone er forsiden ned, vil Hey Siri ikke aktiveres.

Hvis du vender iPhone over på bagsiden (eller siden, eller hvad som helst anden orientering du kan forestille dig, er det ikke nede), så vil Hey Siri aktivere igen som normalt, når den magiske sætning er udtalt.

Selvfølgelig vil det slet ikke fungere, hvis du slukker for Hey Siri-funktionen eller deaktiveret Siri helt, men det er fordi Siri selv ikke aktiverer, uanset hvor mange "Hey Siri" eller lignende sætninger høres.

Måske den bedste brug for dette trick kommer med multi-enhed husholdninger, når du bruger Hey Siri på en enhed, men du ikke vil have den til at aktivere på en anden, kan du bare dreje de andre enheder med forsiden ned for at forhindre dem i at aktivere på talekommandoen.

Nu er det naturligvis ikke det mest komplekse trick i verden, men en simpel, der er meget nyttig alligevel, så hvis du vil have en lille fred og ro, skal du bare slå den iPhone på det ansigt.