2 enkle tips til at komme til websteder hurtigere i iOS

Har du nogensinde ønsket at du kunne besøge bestemte websteder hurtigere, mens du er på farten? Måske kender du et bestemt websted, du ønsker at komme til, men du besøger ikke webstedet nok til at have et bogmærke til det på startskærmen. Eller måske skal du bare skrive så lidt som muligt på berøringsskærmen. I stedet for at skrive den fulde webadresse og måske mest irriterende, står det øverste domæne (topdomæne, der er domænet på topniveau, dvs. .com, .net, .org suffikser på tværs af internettet), brug disse to super simple tricks, der vil hjælpe Du besøger websteder hurtigere på iPhone, iPad og iPod touch.

1: Glem den fulde URL: At skrive "www" og ".com" er ikke nødvendige

Hvis det domæne, du forsøger at komme til, er en .com, behøver du ikke faktisk at skrive .com-suffixet! Ligeledes, hvis webstedet er standardiseret med www-præfikset, behøver du heller ikke at skrive det. I stedet skal du bare indtaste domænet minus begge i iOS Safari URL-feltet og trykke på den store blå "GO" -knap. Safari vil straks udfylde resten, og af dig går du til dette websted.

Eksemplet ovenfor fører dig direkte til OSXDaily.com ved blot at trykke på GO, på trods af ikke at have den fulde URL indtastet.

2: Vis flere TLD'er: Tryk og hold ".com" knappen nede for mere

Hvad hvis domænet er et .net, edu, os eller .org? Ingen sved, i Safari kan du hurtigt få adgang til de 5 mest almindelige domæne-topdomæner ved blot at trykke på og holde knappen ".com" nede, indtil undermenuen for TLD'en vises. Tryk let på det, du leder efter, og du er god til at gå.

Bemærk: Listen over de viste TLD'er er lidt anderledes pr. Land, og landekoden i slutningen bør variere meget afhængigt af hvilket tastatur du bruger, og hvor enheden er lokaliseret til.

Den hurtigste vej? Bogmærke Ofte besøgte websteder

Hvis du ender med at besøge et bestemt websted ofte (som OSXDaily.com!), Skal du blot bogmærke det på din startskærm. Så skal du bare trykke på ikonet, det er bare ikke en hurtigere måde at besøge hjemmesider i iOS. Alt du skal gøre er at besøge det pågældende websted, tryk på delepilen og vælg "Tilføj til startskærm", og det vil være der som enhver anden app.