Sådan foretages et trevejsopkald på jomfruelige mobiltelefoner

At foretage et trevejsopkald ved hjælp af en Virgin Mobile-telefon er nyttigt, hvis du har brug for et hurtigt forretningsmøde eller dele oplysninger, som du skal videresende til flere venner samtidigt. Takket være de letforståelige planer og telefoner, der tilbydes af Virgin Mobile, er processen med at etablere et trevejsopkald ens på alle telefoner, og det ligner også den proces, der anvendes på traditionelle fasttelefoner. Når et trevejsopkald er startet, kan det afsluttes af den, der startede det, simpelthen ved at lægge telefonen på.

Trin 1

Bekræft kontosaldo. Hvis du har en forudbetalt konto, skal du sørge for, at du har penge nok til at dække den tilsigtede længde på dit telefonopkald. Du opkræves din standardpris pr. Minut for hvert af de opkald, du foretager. Et trevejsopkald betragtes som to samtidige telefonopkald. Så hvis du har et trevejsopkald, der varer i 30 minutter, vil du blive opkrævet i alt 60 minutter.

Trin 2

Ring til det første nummer. Indtast nummeret i din telefon, eller find det i adressen, og tryk på knappen "Send".

Trin 3

Opret forbindelse med det første nummer. Når du er i telefon med den første part, kan du ringe til det andet udgående nummer, mens du forbliver i opkaldet med den første part.

Trin 4

Indtast det andet nummer. Indtast nummeret på din telefon, og tryk på knappen Send. Din telefon ringer til det andet nummer og opretter en separat forbindelse, mens det første opkald er i venteposition.

Opret trevejsopkald. Under det andet opkald skal du trykke på sendeknappen for at kombinere de to opkald og starte trevejsopkaldet.