Sådan sendes SMS ved hjælp af MS Access

Microsoft Access er en del af Microsoft Office Suite. Dette program giver dig mulighed for at oprette flyers, brochurer, nyhedsbreve og andre typer dokumenter. Du kan endda sende en SMS-besked (SMS) til en persons mobiltelefon, hvis det er nødvendigt. Når du forsøger at sende meddelelsen, skal du bruge Microsoft Access til at vedhæfte en fil, du oprettede. Du skal dog bruge Microsoft Outlook til at sende e-mailen.

Trin 1

Klik på "Start" og "Alle programmer." Vælg Microsoft Office-mappen. Dobbeltklik på Microsoft Outlook.

Trin 2

Vælg "Ny" øverst. Indtast personens mobiltelefonnummer og operatør i feltet "Til:". For eksempel, hvis din ven er på AT&T og hans nummer er 959-555-0100, ville hans e-mail-adresse være [email protected].

Trin 3

Indtast et emne til din e-mail i linjen "Emne:". Dette er valgfrit, men du kan informere personen om et nyt projekt eller en kommende deadline. Skriv f.eks. "Deadline" eller "New Project Venture" uden citaterne.

Trin 4

Skriv din besked i feltet under emnet. Sørg for, at din besked er 160 tegn eller mindre. Hold din SMS kort og til det punkt.

Trin 5

Klik på "Vedhæft" for at vedhæfte en fil fra Microsoft Access. Søg i din computers programmer og filer efter Microsoft Access. Vælg derefter en fil, og klik på "Indsæt".

Korrekturlæs din besked. Tryk på knappen "Send", når du er tilfreds.