Hvordan finder jeg et ID på en Toyota Prius XM Radio?

Siden 2006 er Toyota Prius-biler udstyret med XM-radioer, der tilbyder 170 kanaler med musik, nyheder og samtaler i digitalt format. Satellitradiofirmaet tilbyder et gratis 30-dages prøveabonnement, men de, der ønsker at udvide tjenesten ud over en måned, skal betale et abonnementsgebyr, der starter ved $ 9,99 pr. Måned. Inden du kan aktivere radioen i din Prius, skal du bruge radioens XM ID-nummer.

Trin 1

Start din Prius. Hold dit køretøj i parken for at undgå ulykker, mens du sporer dit Prius 'XM-radioidentifikationsnummer, en proces, der kræver, at du bruger begge hænder og tager øjet væk fra vejen.

Trin 2

Skift din bils stereoanlæg til satellitradio enten ved at trykke på tilstandsknappen på rattet eller tæt på din radio. Tænd for XM-radioen.

Skift kanalen til 0, hvor radioens ottecifrede identifikationsnummer blinker på radioens skærm. Saml et stykke papir og pen for at registrere den række af tal og bogstaver, der vises, så du har det tilgængeligt, hvis du skal ringe til XM-kundesupport eller ønsker at aktivere din radio online eller telefonisk.