Hvordan får jeg tidligere Adobe PDF-sikkerhedsindstillinger?

Adobe PDF-sikkerhedsindstillinger er designet til at beskytte PDF-filer mod uautoriseret brug. Adgangskoder og certifikater kan begrænse adgangen til en fil eller suspendere visse rettigheder såsom udskrivning, redigering og kopiering. Men selvom dette giver en vis beskyttelse til forfattere af PDF-dokumenter, kan det være besvær for læsere og endda forfatterne selv, hvis de for eksempel glemmer adgangskoderne. Heldigvis for alle er der tilgængelige løsninger, især til Adobes PDF-adgangskodesikkerhed.

Trin 1

Deaktiver sikkerhedsindstillinger i Adobe Acrobat, hvis du kender adgangskoden. Åbn filen i Acrobat. Vælg "Avanceret"> "Sikkerhed"> eller klik på "Sikkerhed" -knappen. Vælg "Fjern sikkerhed." Både brugeradgangskoder og ejeradgangskoder kan slettes på denne måde. Denne metode kan også fjerne certifikatsikkerhed.

Trin 2

Brug Ghostscript GSview til at åbne PDF-filer med begrænsninger for ejeradgangskoder. Den Ghostscript-baserede PDF-fremviser ser bort fra Adobes sikkerhedsindstillinger. Du kan udskrive en begrænset PDF-fil, konvertere den til andre formater eller udpakke tekstindhold og eksportere den som almindelig tekst. GSview kan dog ikke fjerne eller omgå brugeradgangskoder.

Trin 3

Konverter PDF-filen til et andet format for at redigere dens indhold. Brug Wondershare PDF Converter til at konvertere filen til Word-, PowerPoint-, Excel-, HTML- eller almindeligt tekstformat. Det konverterede dokument kan redigeres, kopieres og udskrives uden begrænsninger. Prøveversionen behandler kun de første tre sider af et dokument. Wondershare PDF Converter kan kun komme forbi ejeradgangskoder, ikke brugeradgangskoder.

Kør en password cracker som Advanced PDF Password Recovery for at fjerne ejer- og brugeradgangskoder. Åbn PDF-filen i programmet for at "brute-force" adgangskoden. Prøveversionen knækker kun adgangskoder, der er fire tegn lange eller kortere.