Sådan køres et SQL-script på Microsoft Access 2007 (5 trin)

Microsoft Access er et databaseapplikation, hvor du kan køre SQL-scripts. Når du bruger guiden Microsoft Access til at oprette en forespørgsel, opretter softwaren automatisk SQL-syntaksen i baggrunden. Den oprettede SQL-syntaks bruges til at køre forespørgslen. Du kan også kopiere og indsætte en SQL-forespørgsel direkte i Microsoft Access. Dette er den omvendte løsning til oprettelse af en forespørgsel. Du kan kopiere og indsætte et SQL-script i Access-konsollen, gemme forespørgslen og køre det for at teste resultaterne.

Trin 1

Dobbeltklik på din Access-databasefil. Dobbeltklik på databasefilen starter Microsoft Access og indlæser automatisk databasen.

Trin 2

Klik på menupunktet "Forespørgsler" i hovedmenuen. Dette åbner en liste over forespørgsler, der er tilgængelige i databasen. Dobbeltklik på ikonet mærket "Opret ny forespørgsel i designvisning" for at åbne et nyt vindue for at oprette en ny forespørgsel.

Trin 3

Klik på knappen "Luk" i det indledende vindue, der viser en liste over tabeller. Da du allerede har SQL-scriptet, behøver du ikke tilføje nogen tabeller til designvisningen.

Trin 4

Klik på hovedikonet i menuen Access, der er mærket "SQL View". Dette åbner et stort tekstfelt. Kopier og indsæt dit SQL-script i dette tekstfelt.

Klik på knappen "Gem" i hovedadgangsmenuen. Luk visningsdesignvisningen. Dette bringer dig tilbage til hovedforespørgselsvinduet. Der vises en ny forespørgsel, som du lige har oprettet. Dobbeltklik på ikonet for at få vist et resultatvindue.