Sådan downloades Internet Explorer til Mac

Når standardwebbrowseren uanset platform, har Internet Explorer (IE) mistet gunst hos Mac-brugere, da de har tendens til at bruge Apples Safari eller Mozillas Firefox-browsere. For yderligere at komplicere sagen besluttede Microsoft den upopulære beslutning om at afbryde Internet Explorer til Mac i 2003 og rensede den permanent fra sit websted i 2006. IE er stadig en brugbar mulighed for websurfing, og på trods af at dens funktionalitet mindskes hver gang en ny sikkerhedsforanstaltning er aktiveret på websteder, den bevarer en loyal kultfølelse blandt Mac-brugere.

Forstå, at Microsoft effektivt har afvist IE til Mac. Selvom du installerer en kopi af Explorer til Mac, kan du have problemer med at få adgang til websteder, der kræver godkendelse, bruger adgangskoder eller bruger en form for sikker kryptering.

Find websteder, der specialiserer sig i ældre software til Mac. Et par af disse websteder er digg.com, pure-mac.com og wareseeker.com, men disse typer websteder har tendens til at komme og gå regelmæssigt.

Klik på linket Download nu, når du har fundet et websted, der har IE til Mac. Sørg for at downloade den nyeste version, 5.2.3.

Dobbeltklik på DMG-filen på skrivebordet, når downloadingen er færdig. Dobbeltklik derefter på installationsprogrammet, og følg vejledningen for at installere softwaren. Du bliver nødt til at indtaste din administratoradgangskode for at fortsætte.

Forvent ikke at være i stand til at få support eller opgradere din IE, og når du først er i version 5.2.3, er du alene. Som tidligere nævnt har Microsoft afbrudt al support til IE Mac, hvilket tyder på, at brugere migrerer til Safari, Apples webbrowserprogram.

Tips

Hvis du endelig græder onkel og beslutter at gå videre til Firefox eller Safari, vil du være i stand til at importere dine bogmærker og andre indstillinger og undgå en lang rekonfigurationsproces.

Advarsler

Hver dag bliver IE mindre og mindre funktionel, så husk dette.