iOS 7 GM Udgivet til Developer Download

iOS 7 GM er blevet frigivet til dem, der er registreret hos Apple Developer Programmet. GM-bygningen (Golden Master) er den endelige version, som vil blive tilgængelig for offentligheden i en bredere udgave næste uge.

Enheder understøttet af den endelige iOS 7 build omfatter iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad mini, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 og iPod touch 5. gen.

Downloading af iOS 7 GM skal ske via iOS Dev Center, hvor IPSW kan findes og installeres direkte via iTunes. Der er i øjeblikket ingen OTA-opdatering (over-the-air), der kan opdateres fra iOS 7 beta 6 til GM-bygningen, og på grund af arten af ​​GM-byggeri er det usandsynligt, at en OTA vil blive tilgængelig. Således skal brugerne opdatere direkte til GM'en manuelt med IPSW-firmware, vente på den bredere udgivelse eller nedgradere tilbage til iOS 6, mens det stadig er muligt.

Sammen med GM-bygningen opfordrer Apple også udviklere til at indsende deres apps til iOS 7.

For brugere af iPad, iPhone og iPod touch, der ikke er udviklere, frigives iOS 7 den 18. september som en gratis download. Brugere, der køber den nye iPhone 5 eller iPhone 5c, finder iOS 7 forudinstalleret på disse modeller.