Aktivér og deaktiver natskift i iOS hurtigt fra kontrolcenter

Night Shift i iOS får enhedens display til at justere til et varmere farvespektrum, hvilket reducerer displaysignalet fra blåt lys. Dette gør skærmen på en iPhone eller iPad ikke kun mere behagelig at se på om aftenen og mørke timer, men det er også lettere på øjnene og muligvis også nogle sundhedsmæssige fordele.

Brug af Night Shift er ekstremt nemt, og du kan hurtigt slå funktionen til og fra når som helst i iOS, eller du kan også indstille den på en automatisk timer til at tænde sig med solnedgang og solopgang.


Night Shift kræver, at den nyeste version af iOS, der skal installeres på iPhone, iPad eller iPod touch, har versioner tidligere end 9.3 ikke muligheden.

Aktivering eller deaktivering af natskift i iOS fra kontrolcenter

Den hurtigste måde at tænde Night Shift på, eller at slukke for, er at få adgang til Control Center på en hvilken som helst iOS-enhed:

  1. Træk op fra bunden af ​​enhedens skærm for at få adgang til kontrolcenteret
  2. Tryk på det lille sol / måneikon midt i Control Center for at aktivere (eller deaktivere) Night Shift-tilstand

Effekten er øjeblikkelig, og du vil bemærke, at farven øjeblikkeligt skiftes til at blive varmere, hvis Night Shift er tændt.

Hvis Night Shift allerede var aktiveret, slukkes displayet tilbage til standardfarveprofilen.

Hvad ser Night Shift ud?

Det animerede gifbillede nedenfor viser, hvad en iPhone-skærmknap mellem Night Shift og Regular Mode ser ud, med Night Shift-versionen er signifikant varmere med en orange / sepia brun tone til de hvide og skærmfarver.

Night Shit skifter mellem til og fra på iPhone:

Night Shift på:

Nat Skift fra:

Du kan justere varmen i Night Shift ved at gå til Indstillinger> Skærm og lysstyrke> Night Shift, generelt desto stærkere er varmeindstillingen, jo bedre er indvirkningen på blå lysreduktion tænkt at være, selvom skærmen naturligvis vil skifte sin farveprofil at være en smule anderledes end standardindstillingen, når den er aktiveret.

Hvad er Point of Night Shift?

Der er en betydelig mængde videnskab bag de skadelige virkninger af blåt lys eksponering på søvn og sundhed. Bortset fra de potentielle sundhedsmæssige fordele vil du sandsynligvis finde det bare nemmere at læse og interagere med en varmere skærmindstilling, når aftenen ruller rundt, og den omgivende belysning er lavere.

Uanset om du bruger Night Shift på iPhone eller iPad manuelt som nattetid rundt, eller hvis du sætter den op i automatisk tilstand for at justere sig selv som dagen ændres, skal du sørge for at bruge og prøve funktionen, det er virkelig ret flot. Mac-brugere kan opnå en lignende effekt i OS X ved at få Flux til Mac, som justerer skærmens farve på en lignende måde baseret på klokkeslæt og brugerindstillinger.