Min Mac læser ikke mit USB-flashdrev

USB-flashdrev bruges til at transportere data fra et computersystem til et andet. Men hvis du forsøger at bruge flashdrevet på en Mac-computer, og systemet ikke læser eller kopierer over information, skal du løse problemet, hvilket sandsynligvis skyldes formateringen af ​​flashdrevet, da nogle enheder ikke er konfigureret til at køre på Mac-computere (oprindeligt). Heldigvis er det muligt at formatere flashdrevet, så det let kan læses på både pc- og Mac-computersystemer.

Trin 1

Sikkerhedskopier alle oplysningerne på USB-flashdrevet på en Windows-baseret computer, før du formaterer drevet (når du har formateret drevet, fjernes alle data). Tilslut flashdrevet til computeren, vælg "Start", "(Min) computer", dobbeltklik på ikonet for den flytbare enhed, og klik og træk filerne fra det åbne drev til computeren.

Trin 2

Tilslut flashdrevet til en USB-port på Mac-computeren.

Trin 3

Klik på "Finder" -ikonet i nederste, venstre hjørne af skrivebordet, og skriv derefter "Diskværktøj" i søgefeltet. Dobbeltklik på indstillingen Diskværktøj, der vises på USB-skærmen.

Vælg indstillingen "Diskpartition", og vælg derefter "Mac Partition" som det format, du vil formatere i (dette giver dig mulighed for at bruge enheden på både Windows- og Mac-computere). Klik på "OK", og USB-flashdrevet formateres. Når du er færdig, skal du slutte enheden til computeren, kopiere alle filerne tilbage til enheden, og du er klar til at begynde at bruge USB-flashdrevet på din Mac-computer.