Sådan bruges Picodrive på en PSP

Elementer, du har brug for

  • PicoDrive 1.51

  • PSP kører CFW

  • WinRAR

  • USB-kabel

  • Sega-spil-ROM / BIN'er

  • BIOS-fil

PicoDrive er en Sega Genesis, Sega CD og Sega Megadrive-emulator til PSP. En emulator fungerer som en simuleret videospilkonsol og indlæser og kører ROM / BIN-spilfiler ekstraheret fra Sega-systemdiskene, når de er installeret på PSP. Sega BIOS-filer er nødvendige til installationen, og brugeren skal eje det originale spil for at downloade ROM-filen. PSP skal køre brugerdefineret firmware for at denne emulator kan fungere.

Download PicoDrive ZIP-fil til skrivebordet fra psp.dashhacks.com/file/1353.

Tilslut PSP til computeren med USB-kablet. Naviger til "System" på PSP, vælg "USB" og tryk på "X."

Åbn filerne “PicoDrive_psp_151.zip” med WinRAR. Vælg mappen "PicoDrive", og klik på "Uddrag til" øverst i vinduet. Klik på “+” ved siden af ​​PSP-drevet i højre rude i vinduet. Klik på "+" ved siden af ​​"PSP" -mappen, og vælg mappen "SPIL" og klik på "OK". Dette kopierer PicoDrive-filerne til PSP.

Download Bios-fil fra megaupload.com/?d=LS4X9LW2. Åbn RAR-fil med WinRAR, vælg alle filer og klik på "Uddrag til." Klik på "+" ved siden af ​​PSP-drevet i højre rude. Klik på "+" ved siden af ​​"PSP" -mappen, og vælg mappen "SPIL" og klik på "OK".

Åbn "Computer" og dobbeltklik på PSP-drevet. Åbn "PSP / GAME / PicoDrive" -mapperne. Højreklik og vælg "Ny / mappe" i menuen. Navngiv denne mappe “ROM”.

Placer ROM / BIN-filer i spillet i den nyoprettede ROM-mappe.

Frakobl PSP fra computeren, og naviger til menuen “SPIL”. Vælg "hukommelse" og tryk på "X."

Vælg ikonet "PicoDrive" og tryk på "X." Fremhæv "Indlæs ny ROM / ISO" og tryk på "O." Rul ned til “/ ROM” og tryk på “O.”

Vælg et spil fra listen, og tryk på "O." Spillet indlæses.

Advarsler

Det er ulovligt at downloade ROM'er med spil, hvis du ikke ejer den originale disk eller spilpatron.