Sådan tilsluttes et Canon-kamera som et webkamera

De fleste nye videokameraer leveres med USB- eller FireWire-porte, hvilket gør dem lette at oprette forbindelse til en computer til videoredigering. Men hvad med webcasting? Mange webkameraer er på størrelse med en bordtennisbold med nemme procedurer til transmission af lyd og video. Men Canon-videokameraer og endda nogle af de avancerede spejlreflekskameraer kan også forbindes til at fungere som webkameraer.

Trin 1

Dit Canon-kamera leveres med software, der gør det muligt at bruge det som et webcam, ifølge Best Buy's Jose Ortiz, en New York-baseret salgsassistent inden for digital billedbehandling. Start med at installere softwaren, så din computer genkender enheden til webcasting. Din computer genkender den ikke automatisk (medmindre den er specialbygget og har Canon-softwaren forudinstalleret). Softwaren giver dig også besked under installationen, hvis din computer ikke opfylder minimumskravene til at køre din model af kamera som et webcam. Hvis du ikke har installationssoftwaren, skal du søge på Canons websted efter en version, der kan downloades.

Trin 2

Tilslut kameraet til computeren ved hjælp af FireWire-kablet. Kameraet skal være tændt, når du slutter det til computeren.

Trin 3

Når du har installeret softwaren, opretter Canon sin egen programmappe på din computer. Gå til dine Canon-systemindstillinger i den mappe. Indstil kamerafunktionen til "webcam". (Denne indstilling vises muligvis også som "live stream.")

I dine indstillinger skal du også være sikker på, at den video, du streamer gennem kameraet, ikke gemmes på kameraet. Kontroller dine indstillinger for at være sikker på, at dataene gemmes på ekstern hukommelse (såsom din computers harddisk) snarere end intern hukommelse. Hvis du bruger kameraets interne hukommelse, stopper kameraet streaming, når hukommelsen løber tør - selvom du ser dig selv på skærmen. Det er ligesom at have et kamera uden et hukommelseskort - du kan "snap et billede", men det gemmes ikke hvor som helst.