Sådan sender du Live Photos som animeret GIF fra iPhone eller iPad

IPhone og iPad har en lidt kendt evne til at konvertere looping eller hoppe Live Photos til animerede GIFs indbygget ved at sende dem gennem udvalgte delingsmetoder.

Denne fremgangsmåde for at dele et Live Photo som en GIF er godt, fordi det grundlæggende kræver nul indsats overhovedet, og det er helt sikkert nemmere og hurtigere end at bruge en app til at konvertere Live Photos til GIF.

Læs videre for at lære, hvordan du nemt kan sende og dele levende billeder som et animeret gif.


For at prøve det selv skal du have et Live Photo (eller flere at vælge imellem). Du kan altid tage et par Live-fotos med dit iPhone eller iPad-kamera først.

Sådan deler du et levende foto som animeret GIF fra iPhone eller iPad

Forudsat at du har et livefoto klar til at gå, kan du dele og sende Live Photos som animerede GIF'er.

  1. Fra appen Fotos på iOS skal du trykke og vælge det Live Photo, du vil konvertere til en animeret GIF
  2. Stryg op på Live Photo for at få adgang til de ekstra Live Photo Effects muligheder
  3. Vælg "Loop" eller "Bounce" fra skærmbilledet Effects, alt efter hvad der passer bedst til dit billede eller den ønskede GIF-gentagende effekt
  4. Tryk nu på knappen Deling / handling som sædvanlig (det ser ud som en boks med en pil, der flyver ud af toppen)
  5. Vælg "Mail"
  6. Udfyld emailen som sædvanlig, til den person, du vil sende Live Photo som en animeret GIF til, og klik derefter på "Send" *

Live Photo konverteres automatisk til en animeret GIF, så modtageren kan se billedet som en animation uanset hvilken platform de er på. Bare vær sikker på at du bruger Live Photo Effects som Bounce eller Loop.

Dette er fantastisk, fordi det giver dig mulighed for at sende et animeret billede til nogen på en Windows- eller Android-enhed eller en anden platform, der ikke understøtter Live Photos (som er noget uden for det moderne Apple OS-økosystem).

* Du kan også maile dig selv det Live Photo, hvis du vil udføre et simpelt Live Photo til animeret GIF konvertering.

En ting at bemærke er imidlertid, at de resulterende animerede GIF-filer er ret store, på trods af at de er en lav opløsning, da de ser ud til at prioritere en høj billedhastighed. For eksempel kan du nemt ende med en 640 x 480 opløsning animeret GIF konverteret fra et Live Photo, der er 6, 5 MB, hvilket er meget større end nødvendigt.

Eksemplet animerede GIF-billeder nedenfor blev oprettet ved Live Photo konvertering ved hjælp af denne delingsmetode, og de er ret store med hensyn til filstørrelse på 4.7mb og 6.4mb.

1:

2:

Måske en dag vil iOS få en indbygget evne til at konvertere Live Photos til animerede GIF'er direkte fra en menupunkt, men for nuværende findes ikke denne mulighed. Som nævnt ovenfor kan du bruge en app til at konvertere et Live Photo til animeret GIF, eller du kan maile dig selv billedet og gemme det, som vil være en animeret GIF. Du kan også bruge Workflow-appen, som også giver dig mulighed for at konvertere en Animoji til en GIF med lidt indsats.

Kender du til andre tips eller tricks til at dele Live Photos som animerede GIF-filer? Lad os vide i kommentarerne!