Sådan finder du en mobiltelefon med GPS

Global Positioning System (GPS) er et navigationssystem bestående af 24 menneskeskabte satellitter, der oprindeligt blev brugt af militæret til at spore troppebevægelser. Imidlertid har teknologien udviklet sig og er nu bredt tilgængelig for offentligheden. Mange mennesker bruger dedikerede enheder til sø- og landnavigation. Men du kan også installere et GPS-program på en mobiltelefon, der giver dig mulighed for at bruge det som et bærbart navigationssystem.

Trin 1

Opret en konto med en GPS-sporingstjeneste. Tre tjenester, som du kan overveje, er Accutracking, Executrac og TrackingTheWorld. Fra 2010 varierer deres gebyrer i pris fra $ 5,99 om måneden til $ 59 om året. Disse tjenester vil gøre din web-aktiverede mobiltelefon til en brugervenlig sporingsenhed.

Trin 2

Registrer dig ved at angive din e-mail-adresse, mobiltelefonnummer, brugernavn, adgangskode og betalingsoplysninger.

Trin 3

Download og installer softwaren. Efter tilmelding får du et downloadlink via e-mail og sms, hvor du kan få applikationen. Download filen og klik på den. Accepter "Vilkår og aftaler", klik på "Næste", og følg instruktionerne, som installationsguiden giver dig, indtil den er færdig.

Log ind på din online-konto ved hjælp af det brugernavn og den adgangskode, du fik ved registreringen. Du føres til et kort, hvor du kan se en blinkende prik. Dette er placeringen af ​​din telefon. Du kan nu finde denne mobil via GPS fra enhver internetaktiveret enhed, inklusive en computer, en anden mobiltelefon eller PDA. Du vil blive forsynet med f.eks. Telefonbrugerens breddegrad, længdegrad, højde, hastighed og retning sammen med 30 dages historiske data.