Sådan redigeres BIOS fra en kommandolinje

BIOS giver de grundlæggende input- og outputoplysninger til din computer. BIOS er en del af alle IBM-pc'er og er indbygget i pc'en via BIOS-kortet installeret på bundkortet. Du kan få adgang til BIOS-kommandoprompten for at ændre BIOS-indstillingerne. Dette giver dig mulighed for at ændre ting som rækkefølgen af ​​boot til forskellige drev eller standardadgangskoder. Du må ikke ændre BIOS-indstillinger, medmindre du forstår de fulde konsekvenser af ændringen.

Trin 1

Sluk for computeren ved at trykke på tænd / sluk-knappen og holde den nede. Vent 30 sekunder, og tryk på tænd / sluk-knappen.

Trin 2

Vent ca. 3 sekunder, og tryk på "F8" -tasten for at åbne BIOS-prompten.

Trin 3

Brug pil op og pil ned for at vælge en indstilling, og tryk på "Enter" -tasten for at vælge en indstilling.

Trin 4

Ændr indstillingen ved hjælp af tasterne på dit tastatur. Indtast nye tal for numeriske værdier ved hjælp af tastaturet. Flyt rækkefølgen af ​​valgmuligheder op eller ned ved hjælp af plus- og minus-tasterne. Tryk på "Y" for at indtaste ja for en mulighed og "N" for at indtaste nej for en mulighed.

Trin 5

Tryk på "Esc" -tasten for at afslutte BIOS og vende tilbage til din normale computers startskærm.

Trin 6

Klik på menuen "Start", og vælg "Kør". Skriv "D: /> wmic bios get / format: list" for at få vist en liste over BIOS-indstillinger. Ændr indstillingerne ved hjælp af de samme metoder, som du tidligere har brugt.

Genstart computeren efter at have skiftet BIOS ved at klikke på knappen "Start" og vælge "Luk ned". Klik på knappen, der læser "Genstart", og lad computeren genstarte.