Sådan tilslutter du Vonage

Vonage er en af ​​de mest populære VoIP-udbydere i USA. VoIP-brugere kan bruge en eksisterende bredbåndsforbindelse til at modtage telefontjeneste. Vonage-kunder modtager en telefonadapter, der let kan forbindes til et modem for at foretage og modtage opkald. Kunder kan bruge enhver trådløs eller trådløs telefon til at oprette forbindelse til Vonages telefontjeneste. Uden for installationssættet er der ikke noget specielt udstyr at købe. Opsætningen tager kun et par minutter og kan udføres uden at betale for en professionel.

Trin 1

Aktivér din Vonage-telefontjeneste. Det kan være nødvendigt at besøge Vonages websted for at aktivere din tjeneste, før du opsætter enheden, hvis du har købt dit Vonage-udstyr i en butik. Hvis du har købt dit udstyr online, er tjenesten allerede aktiveret.

Trin 2

Pak dit Vonage-installationssæt ud. Sættet indeholder alt hvad du behøver for at konfigurere din service.

Trin 3

Frakobl dit modems netledning. Modemet er den enhed, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet.

Trin 4

Frakobl Ethernet-kablet fra dit modem. Ethernet-kablet forbinder dit modem til din computer. Fjern kun kablet fra modemmet, ikke computeren.

Trin 5

Sæt Ethernet-kablet i den gule port på bagsiden af ​​Vonage-telefonadapteren. Din Vonage-adapter skal nu forbindes med Ethernet-kablet til din computer.

Trin 6

Sæt det blå Vonage Ethernet-kabel i bagsiden af ​​dit modem. Kablet skal inkluderes i de materialer, du har modtaget fra Vonage.

Trin 7

Sæt den anden ende af det blå Ethernet-kabel i Vonage-telefonadapteren. Kablet går ind i den blå port, der er markeret med en klode.

Trin 8

Tilslut dit modems strømkabel igen. Vent 30 sekunder, indtil enheden tændes og opretter forbindelse til internettet.

Trin 9

Sæt Vonage-telefonadapterens netledning i. Vent, indtil du ser "Telefonlinje 1" på telefonadapterens skærm.

Trin 10

Tilslut din telefon. Sæt telefonledningen fra din telefon i porten mærket "Telefon 1" på bagsiden af ​​din Vonage-adapter.

Se efter en klartone. Du skal høre en konstant klartone, når du løfter telefonen.