iOS 5 Jailbroken Already

Opdatering: Redsn0w 0.9.8b1 er ude for jailbreak iOS 5 beta 1, den har en tethered boot og er ikke beregnet til brug ud over udviklere.

Den gode gamle limera1n exploit arbejder for at jailbreak den første beta af iOS 5, ifølge den berømte jailbreak dev @MuscleNerd, der foreslår en offentlig jailbreak vil snart være tilgængelig for iOS 5b1.

Billederne ovenfor blev tweeted af MuscleNerd og viser tydeligt iOS 5 beta 1 med Cydia installeret sammen med et andet skud, der viser ssh, der forbinder til localhost. Et senere billede, vist nedenfor, viser Cydia, der kører på jailbroken device. Denne jailbreak skulle siges at kræve en tethered boot på en iPod touch 4th gen.

For hastigheden alene er dette en imponerende oplevelse, og selvfølgelig var den langvarige limera1n sårbarhed ikke patched af Apple endnu, men med mange af de nye iOS 5-funktioner er jailbreaking så nyttig mere? Dette var en del af argumentet om, at iOS 5 og den endelige iPhone 5 ville dræbe jailbreaking ved at matche nogle af de mest ønskede funktioner, og WWDC viste mange af disse off: ny notifikationsstyring, volumenknap som kameraudløser, LED-flash som et opkald indikator, forbedrede låseskærme osv.

For mange brugere kan disse nye funktioner nok være nok til at undgå jailbreaks, men for dem, der kræver hardcore-tilpasninger eller lige som at tinker, vil det sandsynligvis ikke gå i jailbreaking overalt.

iOS 5 får en offentlig udgivelse i efteråret. Heads up til MacGasm for føringen.