Sådan kommer du ud af en parabol nettet kontrakt

Dish Network er en af ​​de førende udbydere af satellit-tv i USA. Du kan dog måske finde ud af, at du ikke længere har brug for satellittjenesten. Dette kan skyldes, at du flytter eller simpelthen ikke nyder tjenesten. Uanset årsagen er, kan du til enhver tid kræve din Dish Network-kontrakt uden nogen sanktion eller andre servicegebyrer uden for det, det koster for teknikeren at komme forbi og fjerne din parabol.

Kontakt Dish Network på 800-823-4929. Vælg det automatiske svar for at annullere din tjeneste. Du har forbindelse til en live kundeservicemedarbejder.

Angiv, hvorfor du annullerer din tjeneste. Den enkelte er forpligtet til at give dig flere muligheder for at forhindre dig i at gøre det. Afvis disse tilbud, og du får en dag- og tidsramme for, hvornår en servicetekniker er i stand til at komme forbi og afbryde din satellittjeneste. Der er intet gebyr for tidligt opsigelse for at annullere din kontrakt, da der ikke er nogen specificeret tidsplan for din service (du er stort set på en måned til måned serviceplan med Dish Network).

Frakobl din satellitmodtager fra dit fjernsyn og andre lyd-videoenheder. Dette forkorter den tid, det tager teknikeren at udføre servicen.

Betal den sidste faktureringsopgørelse, du modtager i mailen. Når du først har betalt din endelige regning, har du ikke længere nogen kontrakt eller forpligtelse med Dish Network.