Sådan søger du efter min AT & T-mobiltelefons placering

I dag bruges mobiltelefoner til alt fra kontrol af e-mail til netbank. For nogle er deres mobiltelefon en livline til omverdenen. Misplacering af en mobiltelefon kan forårsage meget stress. Hvis du prøver at finde placeringen af ​​din AT & T-mobiltelefon, er der et par ting, du kan gøre. Ved at følge disse trin kan du finde din AT&T mobiltelefon før snarere end senere.

Trin 1

Ring til din mobiltelefon. Nogle gange er en mistet telefon faktisk begravet under en sofapude eller et bilsæde.

Trin 2

Brug AT&T FamilyMap til at finde placeringen af ​​din telefon. FamilyMap er en betalt abonnementstjeneste leveret af AT&T, der giver dig mulighed for at spore placeringen af ​​din telefon.

Trin 3

Træk GPS-placeringen af ​​din telefon op ved hjælp af AT & T's TeleNav-sporingstjeneste. TeleNav-sporingstjenesten er en valgfri funktion, der lader virksomhedsejere spore placeringen af ​​deres firmatelefoner. Hvis din telefon ikke er tilmeldt TeleNav-sporingstjenesten, kan du ikke finde din telefon ved hjælp af denne teknik.

Brug AT & T's Mobile Locate til at finde din telefon. AT & T's Mobile Locate giver dig de sidste fem placeringer på din telefon ud over at give dig retningsvis vejvisning til hver af dens placeringer. Tjenesten er tilgængelig som en del af AT&T Mobile Protection Pack, som også inkluderer en ny form for telefonforsikring og forbedret kundesupport.