Fordele og ulemper ved satellit-tv

"Det holder altid op med at arbejde, når det stormer." Det var den almindelige klage om satellit-tv, da den blev introduceret i 1982, men den er kommet langt siden da. Ved udgangen af ​​2007 så mere end 28 procent af husstandene satellit-tv, mens kabel-tv forblev fladt på omkring 62 procent. Satellit-tv har flere ulemper, men de afvejes af de mange fordele.

Retter

Da satellit-tv først blev introduceret, krævede et effektivt signal, at du havde en stor skål, og at den kunne bevæge sig for at hente signalerne fra forskellige satellitter. I dag er opvasken meget mindre, så installatører kan placere dem på taget af boliger, hvor de får de bedste signaler. Også retter er nu stationære, hvilket gør dem meget billigere. Faktisk tilbyder satellit-tv-virksomheder - de to i USA Dish Network og DirecTV - udstyret gratis, hvis du tilmelder dig i 12 måneder.

Bedre billede

Det billede, der tilbydes af begge udbydere af satellit-tv, er ofte bedre end sammenlignet med kabel-tv på grund af den måde, signalet transmitteres til dit hus. Satellitbrugere modtager et signal, der kun en gang fjernes fra den oprindelige kilde. Kabelfirmaer skal dog strenge ledninger hele vejen til dig, og jo længere du er væk fra deres nav, jo større er chancen for, at du får et dårligt billede, især hvis din kabeltjeneste leveres i analogt format snarere end digitalt.

Flere valg

Fordi en satellit kan sende signaler fra stationer rundt om i jorden, kan du teoretisk modtage enhver station, som satellitselskabet har kontrakt med. Af den grund tilbyder satellit-tv-udbydere typisk et bredere udvalg af kanaler end de fleste kabelfirmaer.

Flere kanaler svarer til højere omkostninger

Selvom satellit-tv-udbydere tilbyder flere kanaler end kabelfirmaer, er mange kanaler, der leveres af kabelfirmaer, kun tilgængelige på satellit-tv til en ekstra pris. Tidligere var lokale stationer kun tilgængelige for satellit-tv-kunder, hvis de betalte ekstra for dem, men det er ikke længere tilfældet.

Bundling

Indtil i dag er den eneste tjeneste, der tilbydes af satellit-tv-udbydere, deres basisprodukt, satellit-tv. Omvendt tilbyder kabelfirmaer ofte telefon- og internetforbindelser ud over deres basale tjenester. Desuden pakker de ofte disse tjenester til en reduceret pris.